- Actualiteiten - Groenendaal & van Krijl - Gerechtsdeurwaarders

 

Tot 20 juli 2018 ligt het wetsvoorstel tot herziening van het beslag- en executierecht ter consultatie. Aanleiding voor dit wetsvoorstel is het regeerakkoord van 2017-2021 geweest.

Lees meer...

De kantonrechter te Roermond heeft op 2 mei 2018 een uitspraak gedaan over het tot stand komen van een overeenkomst via WhatsApp.

Lees meer...

Op 1 mei 2018 heeft de Rechtbank Amsterdam zich uitgesproken over executoriaal derdenbeslag op het saldo van een en/of-rekening.

Lees meer...

Op 27 en 28 september 2017 is Groenendaal & Van Krijl gerechtsdeurwaarders met een stand aanwezig op het Flevo Zakenfestival. Het evenement is op deze beide dagen open voor publiek van 14.00 - 20.00 uur. Wij zouden het erg leuk vinden als u ons een bezoekje brengt zodat we onder het genot van een drankje even kunnen bijpraten.

Mocht u hierin interesse hebben, dan kunt u voor (gratis) entreekaarten contact met ons opnemen. Dit kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer informatie over het festival kunt u vinden op http://www.flevozakenfestival.nl/.

Op 25 november 2016 heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan over de zogenaamde ''veertiendagenbrief'' als bedoeld in artikel 6:96 lid 6 BW. De door de kantonrechter gestelde prejudiciële vragen en de daarop gegeven antwoorden van de Hoge Raad treft u aan in dit document. Bovendien leest u hierin waar u als schuldeiser vooral rekening mee dient te houden. 

Een model van de veertiendagenbrief die aan de gestelde eisen voldoet treft u hier aan.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben over (de uitleg van) de nieuwe regeling, neemt u dan gerust contact met ons op.