- Missie - Groenendaal & van Krijl - Gerechtsdeurwaarders

Wij willen een transparante organisatie zijn die op een respectvolle wijze het ambt van gerechtsdeurwaarder beoefent. We houden niet van spelletjes, maar voegen de daad bij het woord.

Groenendaal & Van Krijl Gerechtsdeurwaarders wil:

  • haar doelen bereiken door te werken op een laagdrempelige en plezierige wijze. Vragen kunnen te allen tijde worden gesteld en zullen snel en adequaat worden beantwoord. We gaan op respectvolle wijze om met onze opdrachtgevers en medewerkers, maar ook met schuldenaren. Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen, is een dossier sluiten waarbij opdrachtgever en schuldenaar nog jaren zaken blijven doen. Met elkaar en met ons.
  • dat alle dossiers worden behandeld door vakinhoudelijk en kundige medewerkers, zodat onze opdrachtgever er op kan kan vertrouwen dat de werkzaamheden worden uitgevoerd met inachtneming van de heersende wet- en regelgeving. We willen op efficiënte wijze het incasso- en executietraject doorlopen zodat er snel duidelijkheid is. Onze medewerkers worden voortdurend opgeleid zodat de kennis actueel is en bij ons wordt ambitie beloond.

Eerlijk zaken doen. Het is onze overtuiging dat alleen op deze wijze de vorderingen van onze opdrachtgevers op de meest effectieve en renderende manier kunnen worden behandeld.

Met tijdswinst een voorspong, met kennis beslagen ten ijs