- Ons kantoor - Groenendaal & van Krijl - Gerechtsdeurwaarders

Groenendaal & Van Krijl gerechtsdeurwaarders werkt vanuit haar kantoren in Nijmegen (sinds 1978) en Lelystad (sinds 2012) met acht (tgv.)gerechtsdeurwaarders, vier juristen en ruim twintig medewerkers aan haar rechtshandhavende taak. Het middelgrote kantoor combineert de slagkracht van de grote kantoren om grote hoeveelheden werk snel te kunnen verrichten, met de flexibiliteit en het directe en persoonlijke contact van de kleinere kantoren: het beste uit twee werelden!

Voor een dienstverlenend kantoor, zijn haar medewerkers het belangrijkst. Hier zorgt ze dan ook goed voor! Door een personeelsbeleid waarbij iedereen wordt uitgedaagd zichzelf blijvend te ontwikkelen, is het verloop minimaal. De meerderheid van haar medewerkers is er dan ook al meer dan tien jaar werkzaam waardoor ze beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Dit team is aangevuld met jonge, hoogopgeleide en aanstekelijk enthousiaste collega's: een fijne combinatie!

Het kantoor is in handen van Willy Groenendaal en Peter van Krijl die samen de directie vormen. Ze hebben als gerechtsdeurwaarders beiden standplaats in Nijmegen.